Myynti (09) 6941701 myynti@himasali.com

Event Venue & Food Service

juhlatila helsinki - Event Venue & Food Service

Hima & Salin uniikki Sali on lähes kymmenen metriä korkea juhlatila vanhassa tehdassalissa. Upea tila yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan moneen juhlaan. Oli tilaisuutesi; aamiaistilaisuus, hääjuhla, karonkka, pikkujoulut, osakunnan vuosijuhla, syntymäpäiväjuhla, muistotilaisuus tai vaikka lapsen nimijuhla on Hima & Sali mainio juhlatila sinulle. Alla lisätietoja tilaa koskien.

KL

Henkilömäärä:

icon - Event Venue & Food Service

Juhlasalissamme istuva tai buffet illallinen voidaan kattaa enimmillään noin 180 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Kahvilapuoli mukaanlukien voi tiloissamme järjestää jopa 250 hengen tilaisuuksia. Pienemmissä tilaisuuksissa voidaan käyttää vain osaa Salista tai varata tila vaikkapa kahvilan puolelta.

Tilaisuuden ajankohta:

icon - Event Venue & Food Service

Arkisin Salissa tarjoillaan lounas klo 11.00-14.30, mikä asettaa rajoituksia koskien tilan arkikäyttöä. Viikonloppuisin ravintolan aukioloajat eivät rajoita tilaisuuden aloitus- ja päätösajankohtaa.
Juhla voi kestää enintään klo 02.00 saakka. Tilaisuuden kokonaiskeston suositus on max 8 tuntia ja aikataulu sovitaan tapauskohtaisesti.

Tilavuokra:

icon - Event Venue & Food Service

Emme peri erillistä tilavuokraa ruoka- ja juomatilauksen yhteydessä. Kustannukset muodostuvat pääosin tarjotusta ruuasta ja juomasta.

Tarjoilut:

icon - Event Venue & Food Service